Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Om noen forsvarer det denne mannen gjør burde de få straff!

mandag 8. november , 2010 kl. 10:05 i Ukategorisert. 9 kommentarer »

Jeg hadde vært meget redd om dette hadde foregått i min by. Det er merkelig at noen kan utvikle så merkelige tanker og at det skal gå så langt at de starter å skyte vilt etter utleninger. Og hvem sa at utleninger bare var fra sørlige strøk med mørkt utseende?

Burde Nordmenn være redd her? Om jeg tar meg en tur til Malmö vil jo det si at jeg er truet i å med at jeg er en nordmann. Denne mannen er helt på trynet og psykisk syk. Om noen forsvarer det denne mannen gjør burde de få straff!

Annonser


Kommentarer

 1. Vidar(75) sier:

  Hmm, kanskje du skulle roe deg en smule. Foreløpig er mannen mistenkt, ikke dømt. Det er mangt og mye å si på rettspraksisen i våre vestlige land men tanken om at en hver er uskyldig inntil det motsatte er bevist, til tross av hvor åpenbare bevis som foreligger, bunner i de langt større konsekvensene som vil kunne oppstå om slike tanker som du representerer fikk regjere i blant oss.

  Jeg forsvarer ikke det gjerningsmannen gjør, men jeg forsvarer heller ikke det du gjør.

  Om ikke du er enig får du vel heller bare straffe meg, og selv bli som ham…

 2. Valentin sier:

  Ja, hvis du beveger deg i enkelte strøk i Malmø så vil du føle deg truet. Ikke fordi du er nordmann, men fordi du er lys i huden.
  Rasismen slår begge veier. Rasister er ikke bare fra nordlige strøk med lyst utseende.

 3. Rolf sier:

  Mannen er ikke dømt, og om han er skyldig eller ikke så har han krav på en forsvarer.Muligens er mannen som skyter rundt i Malmø psykisk syk, og da skal han ikke straffes, Da skal han ha hjelp.

 4. m sier:

  synd han ikke klarte og ta livet av noen av de jævla svartinga

 5. Valhalll sier:

  Ja nordmenn burde være redd i Malmø. Hvis du skal dit så har du all mulig grunn til å være redd alle svartskallene som venter på å rane deg og kjøre kniven i ryggen din! Det er svartskallene du burde være redd for.

 6. Vidar(75) sier:

  Nå burde vel kanskje m og valhall roe seg en smule og…

 7. Liberal sier:

  Valhall og m kan ta seg en bolle:) jævla nazisvin

 8. Tron sier:

  Han har jo gjort en kjempe jobb. Selvfølgelig må han få en forsvarer. Håper han har etterkommere som snarest tar over..

 9. justis sier:

  de som kommer med rasistisk kommentar bør huske at folk i dag er overalt..i Afrika så er det europisk som trives bedre enn å være i Europa. Om man syns det er greit å angripe innvandrer så husk dette kan slå alarmen og de som er på andre side kommer til å få dårlig behandling uansett penger og makt mann har. Husk hvordan det var i Zimbabwe. Selv om noen innvandrer leve av sosialhjelp de bidra til arbeidsmiljø. Det er mange norske som er avhengig av slik type jobb som i UDI hvor hvert år innvandrer må betale 1100 kroner for å få stempel, asylmottaker da er det også arbeidstilbud til norske folk. Mange ønsker egentlig å jobbe hardt å reise tilbake til sine hjemmeland eller nærmest land. Har du sett sykehjem med innvandrer? Det er nok bevis folk er bare her for et stund og de skal tilbake. Man må få lov å reise hvor som helst og jobber.

  Mange skylder på psykisk etter rare episoder. Det bør slutter for at det er skadelig for mennesker. Alle på jord har rett til å drepe om vi skylde på psykiske problemer for at det er mange som har det. Her tar psykologer feil det er rom for utvikling. Om du var født med fattig familie som har slått deg,voldtekt deg, misbrukte narkotika,tyv du kan forandre livet ditt når som helst å blir konge eller dronning. Du trenger ikke å behandle deg selv så jævlig bare fordi andre har gjort det. Hva med deg selv? Hva kan du gjør annerledes for deg selv.Det man syns var urettferdig kan man forandre og lede sitt liv der man ønsker å ha det.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.