Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Om

Det er enkelt å greit en blogg som skriver litt av hvert. Hovedsaklig kommenterer bloggen nyheter og viser meninger om sitt. Tanken er å skape diskusjoner om litt av hvert.

Jeg har fylt inn litt informasjon om hvert tema rundt det jeg skriver og ikke skriver om nedenfor. Denne listen oppdateres fortløpende etter som jeg endrer mening eller interesser.

Sport
Jeg holder med Rosenborg og følger derfor med de litt ekstra, men kommenterer også litt om fotball ellers da jeg har litt interesse for det.

Politikk
Dessverre lite interesse for dette, men det hender det dukker opp saker som tenner aggresjon eller noe inni meg slik at jeg må kommentere litt :)

Reise
Jeg liker å reise og skriver om dette når jeg får sjansen.

Kultur – film – musikk – kunst
Kunst er det bare å glemme. Jeg er helt blank på dette temaet. Musikk og film er helt klart et tema av stor interesse og noe bloggen vil inneholde mye om.

Annonser


Kommentarer

  1. Hey there, I like all your posts, keep them coming.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.