Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Spennende, men dessverre umulig!

onsdag 20. oktober , 2010 kl. 22:13 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det var en morsom kamp til tider, men også gørrkjedli til tider. I helhet var det en ganske taus kamp der vi kunne se en gjeng «dansker» løpe etter ballen for å kanskje skyte litt på mål, i blinde.

Det ble dessverre lite med sjanser, bortsett fra ett skutt som gikk i tvella.

Danskene hadde noe å by på, men Messi og gjengen tok over de fleste av situasjonene. Jeg tror forøvrig at dette borteresultatet vil inspirere danskene til å spille bedre i Parken i København. Det hadde jo vært litt morsomt om de hadde fått uavgjort eller kanskje til og med seier

[polldaddy poll=3958670]

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.