Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kjøper Gaga Norsk Donkey-pop?

tirsdag 19. oktober , 2010 kl. 18:36 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vi har en land historie med popsanger den siste tiden etter at Stargate og Espen Lind har prydet bilboard med sine kunstverk, men nå ser det ut til at låtskriverne til Donkeyboy er på vei inn i markedet.

Kanskje kan det være at gaga går for den tørre og originale datarock-stilen til Donkeyboy or Mr. Muri på sin neste plate, eller er dette kanskje bare en enkel innspillingsjobb det er snakk om?

Jeg tipper også at det å være borte fra større byer er som å ha fri for Gaga. Det å vandre rundt i Oslo’s gater med 1-2 litt forsikte journalister på slep er «koselig» for Gaga, som til vanlig sikkert har folk hengende over seg i både offentlig og private situasjoner.

[polldaddy poll=3951369]

Annonser




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.