Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Oslo City = Dårlig versjon av The City (MTV)?

lørdag 11. september , 2010 kl. 06:09 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Dette må være tiårets dårligste TV-serie. satsingen VG har gjort er kanskje riktig for deg som blogger om klesplagg osv, men det er jo helt latterlig dårlig laget. Oslo City er et dårlig forsøk på å kopiere MTV med sine serier The Hills og The City. Jeg blir flau når jeg ser på det, men vi får håpe de kommer med en kompensasjon til de som ikke er 14 år og blogger om mote.

Nei, dette var rett og slett helt på jordet, men dessverre er det mange tenåringsjenter der ute som mest sansynlig biter rett på, som vanlig.

Annonser


Kommentarer

 1. Charlotte sier:

  Latterlig dårlig!! Det hermer så sykt etter The City. Patetisk av vg ass!

 2. Kjell sier:

  Latterlig. Lag heller et program med skikkelige jenter, de man finner til fjells og på bygda, som ikke sminker seg og SNAKKER så rart.

 3. Ingrid sier:

  Dette er noe av det mest dåsete og ukarismatiske jeg har sett.

 4. Lena sier:

  «skikkelige jenter, de man finner til fjells og på bygda»? Hahaha…
  Finnes nok skikkelige jenter i Oslo også. Serien er jo bullsh*t.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.