Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

En uskyldig jente med en drøm

tirsdag 24. august , 2010 kl. 00:14 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det er kvalmt å høre om personer som 36-åringen i dette tilfellet, som er så desperat at han gjør noe slikt for å få seg noe. Tenåringer i dag er sårbare og henger mye på Internett. Dette er en farlig kombinasjon da det er lett å føre falsk informasjon på nett. Det står at han tidligere hadde vært inne på snyggast.se for å sjekke opp folk og jeg regner med han har brukt samme metode denne gangen.

Det burde være med i pensum i tidlig skole at internett er noe man bør holde seg unna om man f.eks. vil bli fotomodell eller lignende. Det kan være det finnes, men det er tragisk at en ung jente har mistet livet i denne situasjonen og jeg håper han får maks straff for det han har gjort. Det finnes ingen unnskyldning i slike saker!

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.