Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Russisk lunsj

torsdag 19. august , 2010 kl. 09:56 i Ukategorisert. 6 kommentarer »

Å være dipllomat er om dagen en «kosejobb». Å være på turne er vel noe ikke bare musikere kjenner til. Det begynner å bli kjent det at politikere dukker opp i media med slike saker. Jeg tror det politiske yrket er meget krevende og at det derfor er mange som jobber så mye at det går ut over privatlivet. Av den grunn faller mange bort fra familiene sine pga reise og overarbeid.

Elena får vel tatt igjen runden en annen gang er jeg sikker på. Jeg tror ikke diplomaten stopper med det første.

Annonser


Kommentarer

 1. Homo Liberatis sier:

  Den norske anti-sexkøbslov er endnu et godt eksempel på, hvordan politisk korrekt moralpuritanisme med alle midler tvinges ned over det norske offentlighed af en bedrevidende, pseudofeministisk, snæver, selvbestaltet samfundselite. Målet er her at ændre en seksuel praksis, som man ud fra sin egen kønsopfattelse (politisk feministisk) finder anstødelig: Nemlig at mænd køber sig til at bruge en kvinde til sex. Det er selv tanken, man er imod..og så pakker man det blot ind i undskyldninger om, at ville beskytte stakkels kvinder, som er ofre for ‘traficking’. Fakta er imidlertid, at kun ekstremt få kvinder i det norske prostitutionsmiljø forud for forbudet var egentlige ‘handlede’ kvinder. MEGET højt sat drejede det sig max. om ca. 30 kvinder, stort set alle gadeprostituerede fra Afrika og i særdeleshed fra Nigeria. Herudover har der været et mindre antal kvinder, som på forskellig vis har indgået i kriminelle netværk, men på helt frivillig basis og med kendte vilkår.

  Selfølgelig skal man bekæmpe traficking, som er en af de mest modbydelige forbrydelser, der findes. Men midlet er så afgjort ikke at tvinge et kønsmoralbaseret generelt forbud ned over ALLE former for prostitution. Prostitution er ‘Verdens ældste erhverv’ og det er mere end naivt at tro, at et forbud kan fjerne fænomenet. AL erfaring, bl.a. fra Sverige, viser, at det blot får den til at foregå i det skjulte og under MEGET mere rå og usle former, hvor kvinderne underlægges en langt hårdere styring og nu må tilbyde langt mere ekstreme former for sex (bl.a. uden kondom) til en langt lavere indtjening. Dette er kendte fakta.

  Alligevel, velvidende, hvordan realiteterne er, vælger de norske politikere at indføre et forbud, blot for at tilfredsstille deres egen, fornærmede kønsmoralisme. Det er i den grad dobbeltmoralsk og forkasteligt, hvis noget er.

  Seksualitet og kønsopfattelse er individuel, forskellig fra person til person, og mange norske såvel som udenlandske kvinder befinder sig godt i rollen som prostitueret. Det kan for nogle være et selvstændigt erhverv med mulighed for høj indtjening og under tiden seksuel og åndelig tilfredsstillese. Det er den virkelighed, som de prostituerede selv fremhæver..når de får mulighed for det. For virkeligheden er desværre, at det gør de ikke ret tit. De er nemlig stigmatiseret af samfundsmoralen, og kan ikke blot stå frem og forsvare dem selv af frygt for konsekvenser for dem selv og deres familier. Heller ingen i offentligheden vil stå frem som ‘luderbeskytter’ og mistænkeliggøres som en der køber sex eller af frygt for at blive offentligt hængt ud som moralsk anløben. Derfor er det ‘gratis’ at slå ned på de prostitueredes erhverv, da de ikke kan forsvare sig.

  Svaret på spørgsmålet om prostitution er istedet at legalisere prostitution, som man har gjort i Holland og Tyskland. Sørge for velordnede forhold for erhvervets udøvere, mulighed for seksualoplysning, medicinsk kontrol, ordentlige indtjeningsmuligheder (med pensionsopsparing som alle andre) i godkendte og statskontrollerede bordeller. Det ville sætte luderen fri, gøre hende uafhængig…og ja, samtidig også sikre at der blev betalt skat til samfundet af ydelserne.

  Så kunne man for min skyld godt forbyde gadeprostitution og bruge kræfter på, at sætte ind over for det meget lille (men meget utiltalende) fænomen, traficking – samtidig med at samfundet lancerede sociale tiltag over for de narkoprotituerede. Det har det norske samfund, næsten verdens rigeste, så sandelig mere end råd til!

  Men hold moralen ude. Hvorfor skulle det være moralsk anstødeligt, hvis to mennesker frivilligt inlader sig på et seksuelt forhold? – hvad enten der er penge involveret eller ej.

 2. gtsggghhhh sier:

  Man betaler uansett om man gir cash eller ikke.
  Kino = 180kr
  Snacks/drikke på kino= 100kr
  Middag på Big Horn= 1000kr
  Drinker på et utested = 1000kr
  Taxi hjem = 300kr
  Totalt ca 2500kr = maybe pussy. Hvis hun ikke føkker på første daten.. må man ut men noen tusen til..
  Eller bare gi faen, og la sklia betale for sin halvdel av alt..

  1200 kr for Elenas venninne = pussy

 3. arcticaider sier:

  Mat og vin hore

 4. Protester mot sexkjøpsloven ved å bli med på «alle kjøper en hore dagen» på facebook:

  http://www.facebook.com/event.php?eid=136806773010504(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.