Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Det kan bevares selv om det skal fjernes!

torsdag 19. august , 2010 kl. 12:13 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

Det er mange eldre som ikke har mulighet til å dra ut pga helseproblemer og det er derfor mange som tyr til kreative løsninger for å få litt positiv hverdag.

Denne damen har jo gjort en meget positiv grie for å bedre hverdagen, men på en måte forstår jeg litt begge parter her. Malerier er helt greit, skjemmer på en måte ingen, men det er snakk om en oppgradering av blokkene i området og dette innebærer mest sansynlig at de MÅ rive maleriet for å få oppgradert bygget hun er i.

Det man heller burde gjort er å fremme forslag for hvordan man kunne ha bevart maleriet til damen. Det kunne jo lett ha blitt skalert litt og hengt i deler inne i leiligheten. Det finnes mange muligheter og jeg forstår ikke hvorfor de da skal fjerne det uten å forsøke å bevare det.

Annonser


Kommentarer

 1. erik sier:

  Det er ikke et maleri som henger på veggen ute!!! Det er malt ett motiv PÅ veggen. Det bør du få med deg før du kommenterer :)
  Terasseveggen hennes rives ikke, men males over! I dette styret sitter det 41 pripne «besserwissere» som tror at alt må behandles svart/hvitt. For noen løkhuer!!!

 2. Jokke Sedstrøm sier:

  Løkhuer er nok ikke nok, her…Komplett idioti.

  Hva om dette bildet var i RAMME da…jeg skulle ønske at noen hadde tattt et bilde av dette..rammet det inn og hengt det tilbake..Fan jeg skulle bodd i det boretslaget..makan til Rasshøl..ALT damen ville var å se på et pent bilde av Norge..nå en grå vegg.FLOTT for en seier..Måtte både disse fleste i borets-styre og Sverres malerfirma brenne et viss sted…
  EN ramme på dette hadde reddet alt..

  • Moralens Vokter sier:

   Det står da klart og tydelig i artikkelen at ett lokalt firma har påtatt seg oppgaven med å bevare bildet, og printe det ut på lerrett, så da er det egentlig ikke noe spørsmål om bevaring av bildet, for det er allerede ordnet av andre.

 3. Jokke Sedstrøm sier:

  SÅ bra da…jeg kan ikke se det INNLEGGET da..og da er dette heller ingen sak lenger…vips..det ente godt..bra.

 4. samantha sier:

  Jaja, nå er den saken over. Borettslagsnaziene fikk viljen sin, så da får de nok sove godt igjen.

 5. Anonym sier:

  tror nok ganske sikkert disse folka innehar en topp byrokrat stilling i det offentlige ja

 6. Anonym sier:

  Er prinsippene til for menneskene, eller er menneskene til for prinsippene? http://fhjpeder43.wordpress.com/2010/08/20/prinsipper-eller-mennesker/(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.