Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Totalt 16 personer savnet på Grønnland!

onsdag 11. august , 2010 kl. 12:40 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Kan uværet ha tatt de? Det er utrolig merkelig at 14 personer til er savnet i tillegg til de 3 norske som forsvant for noen dager siden. Det virker som at været har noe med dette å gjøre.

De 3 Norske personene skal ha forsøkt å krysse en elv på en flåte bygget av bl.a. en flytemadrass. Det høres ganske spesielt ut og som om de har vært i en desperat situasjon for å få krysset elven. De 14 andre turistene som er savnet har vært ute på kajakktur totalt 26 stykker. De har dratt gruppevis og 12 stykk har berget seg, mens de 14 andre fortsatt er savnet.

Det å være ute i kajakk i dårlig vær kan ikke være noe bra. Jeg har selv ikke noe erfaring med kajakk padling, men kan tenke meg hvor vanskelig det kan være om været stiller seg foran.

Det virker ihvertfall som om de 2 forsvinningssakene har en sammenheng. Hva er sjansen for at det ikke skal være sammenheng?

Nedenfor kan du se en film jeg fant på YouTube av hvordan naturen er på Grønnland. Den dekker selvfølgelig ikke hele øya, som er verdens største, men det er ikke tvil om at det er rik natur der.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ipfchJ-Qq9k

Annonser


Kommentarer

 1. Duh sier:

  Vi trenger noen nye lover, hvis folk absolutt skal rote seg bort i naturen så får de ordne opp selv. Det var ingen som tvan de, de dro frivillig og jeg skjønner ikke hvorfor himmel og helvete nå skal settes i bevegelse for å finne de. De dro ut på egen hånd så da får de for pokker finne veien hjem på egenhånd også. Jeg er så lei av dette maset som oppstår hver gang noen driter seg ut og roter seg bort, deres valg, deres problem.

  • ja, men om det hadde vært noen av dine slektninger ville du vel satt i gang eget søk? De starter nå med å ordne opp selv ved å reise dit, men jeg mener at vi burde samarbeide med enh slik type forsikring i et samfunn som vi lever i

 2. Anonym sier:

  Det er nok ikke mye sammenhægn nå kayak turisterne er i Røde fjord på østkysten og de andre på vestkysten- Grønland er ganske stort!

 3. Jens sier:

  Et utdrag av hva
  Johanne sier:
  11. august, 2010 klokken 12:38 på den forrige bloggen her:
  “Man skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer en selv!” Ville HELT klart gjort det samme! Og gjør ikke alle pårørende det da? Reiser til stedet med det samme det skjer noe? Det hører vi om hele tiden, at pårørende kommer ved ulykker, hva i all verden er forskjellig fra dette?? Man blir jo helt i villrede av å være hjemme, ALLE normale mennesker ville gjort dette om noe skjer med deres barn. Den eneste forskjellen er all motarbeidelsen disse stakkars familiene merkelig nok får på Grønland, har aldri hørt på maken til arroganse og mangel på empati, det må virkelig legge en sten til byrden å oppleve dette i tillegg………». Jeg mener at slike bloggere som vel har lite opplysninger om hva saken dreier seg om, ikke burde komme med kritikk mot et land som sikkert har gjort hva de kunne i denne saken. Det virker som om vi norske er arrogante og ikke vil godta hva politi og redningsmannskaper bestemmer i sitt eget land. Heldigvis har faren til en av de savnende uttalt at han er fantastisk imponert over den innsatsen de lokale leitemannskapene har lagt ned. Et godt råd til Johanna: vent med å kritisere til du vet om du har en grunn til det.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.