Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Fjortiser faller for konseptet Robert Pattinson

mandag 9. august , 2010 kl. 07:52 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Er det bare Robert Pattinson som gjør at Twilight-filmen(e) er så populære? Han er en mann med originalt kjendis-utseende, en litt blek og kanskje syk look, men likevel ønsker et overtall av fjortiser å pløye hovedpersonen i de nye Twilight-filmene.

Ja, jeg har sett 2 av filmene og mangler bare den siste. Det er en god historie som egner seg godt på film, men når man sitter der i kinosalene eller sofakroken merker man kjapt at det er mye mer kropsfokus i denne enn fokuset på å dra frem den gode handlingen mer.

«Rob» har bidratt med å dra inn en helt ny look i ikke bare Hollywood-sammenheng men også ellers. Alle bleke datanerder (inkl. meg selv) og Wolverine-lookalikes kan nå gå åpenlyst på gatene med sin litt bleke hud og overvokste sideburns. En teori Asia lenge har levd på er desto blekere og penere hud man har jo penere er man.

Pattinson-konseptet har fungert over hele verden og hylende fjortiser løper villt rundt kjendisen uansett hvor han drar. Hadde man de samme fjortisene om Pattinson falt i smak før disse filmene kom ut om ville nok % raskt ha dalt ned. Dette konseptet er som hånd i hanske for Pattinson, som jeg tror forblir husket som en Hollywood-vampyr.

Konsept er avgjørende for de større prosjektene i Hollywood. Et gjennomtenkt tema med en komplett helhet rundt seg.

Annonser


Kommentarer

 1. samantha sier:

  Det er jo et artig bilde i VG, da. Ser ut som han lider av en alvorlig albueskade, og i tillegg holder på å tisse i buksa!

 2. Ane sier:

  Det er ikke Robert som gjør at folk trekkes til Twilight filmene. Jeg selv er en stor fan av hele sagaen, men ble det etter å ha lest bøkene. Forfatteren skriver seg rett inn i hjertet til mange millioner lesere, og Robert har fått rollen som en helt utrolig karakter, hvor forfatteren framstiller ham på en måte som du ikke skulle tenkt hva mulig. Det er dette som kaprer fans, selv liker jeg ikke Robert en gang, men kjenner bøkene og filmene både ut og inn. Rett og slett fordi Stephenie Meyer(forfatteren) treffer meg rett inn i hjertet.

 3. jeg syns også historien er bra :9 men som nevnt drukner den gode storyen litt i for mye konsept, men alt i alt en bra saga båede filmen og bøkene

 4. Tinkerbelle sier:

  Det er ikke konseptet Robert Pattinson som folk faller for. Det er Twillight sagaen; som omhandler enhver jente/dames drømmeromanse. Robert i seg selv er ikke grunnen til suksessen; her filmatiseres drømmene til ekstremt mange unge jenter/kvinner og det er det som fenger. Dette er tross alt ikke den første filmen Pattinson spiller i men det er først nå han tar verden med storm – som Edward Cullen. Det er Edward jentene vil ha og ikke Robert.

 5. Det er klart han ikke er årsaken til suksess. Jeg snakker konkret om fjortiser her :)

 6. SMB sier:

  Historien er elendig. Har lest bøkene og sett filmene. Bøkene er komplett blottet for talent, karakterene er kjedelige og endimensjonale og vekker ingen interesse for meg whatsoever. Hva filmene angår, vil jeg si de er bedre enn bøkene, men skuespillerprestasjonene er fortsatt ikke mye å juble over. Men Robert Pattinson er heit, så jeg kommer nok til å se den siste filmen allikevel. Cedric Diggory, ftw.

 7. Anonymouse sier:

  «Det er Twillight sagaen; som omhandler enhver jente/dames drømmeromanse.»

  Aha. Ahahahahaha. Ellers takk du. Drømmeromanse? Seriøst? Hele konseptet er basert rundt et fantastisk creepy, kontrollerende forhold. Kjenner du virkelig jenter som drømmer om at den kjekke gutten på skolen skal bryte seg inn på soverommet deres og stirre på dem mens de sover?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.