Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Tenåringsran er POP

onsdag 21. juli , 2010 kl. 13:32 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

15-åringens sommerjobb er vel ganske bra betalt. Det å rane en norsk bank kan vel gi noen ekstra sommer-cash i lomma, men det smarteste trekket er det nok ikke. Jeg er imponert over hvor langt 15-åringer går og hvor dumme folk kan være.

Det er jo også ofte at folk gjør dette for å være populær, men er det så POP egentlig?. Jeg ser for meg en 15-åring som gjør dette for å vise seg for kompiser eller gjenger. I verste fall er det nok for å skaffe penger til narkotika etc.

Annonser


Kommentarer

 1. gtsggghhhh sier:

  Ja til et fargerikt fellesskap og snillisme..
  Her er et resultat av dette.
  1. Hadde vi ikke tatt inn innvandrere/asylsøkere = ingen sak
  2. Hadde vi fengslet fra 13 år, og plusset på et lovbrudd på det andre osv.. så hadde de enten vært buret.. etter tatt til fornuft.

  • altomingenting sier:

   Hadde vi ikke tatt inn asylsøkere ville ikke Norge gått rundt. Dette er mest pga den gode arbeidskraften vi får av dette. Hadde vi fengslet fra 13 år ville det gått eks-kriminelle rundt på gaten over alt som hadde hatt vanskeligheter med å rette seg etter samfunnet pga lovbrudd på rullebladet

 2. Thomas sier:

  Sperr alle asylsøkere inn nå. Problem løst.

 3. jansen sier:

  kjære 15.05, du har fått deg en venn som kommer til å ri Norge som en mare de neste 50 år. Gratulerer!

 4. NokErNok sier:

  Nisseland Norge burde forfølge kriminelle uansett alder. Han er kun 15år men allerede stjeler biler og raner banker med våpen…hallo? Hva skal denne «stor talent» a la David Toska gjøre når han er stor? Basta med snillisme. sperre alle kriminelle inn, bygg flere fengsler med bompenger og sette 50 stk. sammen i ett rom. Ikke som det er pr. i dag at de får gratis hybel å bo i. Bygg om Stortinget til et fengsel og la alle politikere å passe på dem. Da får de fortjent lønna si.

 5. jokkesaedström sier:

  Nå er ikke asylsøkere kjent for å jobbe, derfor har vi greid oss ypperlig uten de. Derimot innvandrere fra sverige/polen/danmark etc og lyst til å jobbe, de hadde vi ikke greid oss uten. Du må se forskjellen, ikke dra alle nye «nordmenn under samme kam» med å si uten asylsøkere hadde ikke norge gått rundt.

 6. RANGER sier:

  og hvem er det som har sagt at han er 15 år?

 7. samantha sier:

  Det er vel heller ikke lenge til vi hører fra de sakkyndige hvor synd det er på stakkaren. På et annet felt nevnt her; jeg tror dessverre at jokke er nærmere sannheten enn Alt om ingenting.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.