Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Att det går an!! Stakkars folk

mandag 31. mai , 2010 kl. 12:24 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

Et så stort militært opplegg burde ha bedre kontroll ting enn det der. Helt utrolig at de angriper uskyldige for å trosse noen grenser. Jeg er sikker på at de viste at dette var uskyldige mennesker som bare ville hjelpe.

Annonser


Kommentarer

 1. stopp propaganda sier:

  Vi vet alle hvor «fredelige» palestina-aktivister er, det viste de godt når de raserte oslo sentrum i fjor sommer. Var selv vitne til at de kastet stein og glassflasker på uskyldige forbipasserende.

  De måtte forstå at soldatene kom til å forsvare seg, hva forventet de egentlig?

  Og Israel hadde tilbydd seg å ta i mot og fordele hjelpesendingen etter at de hadde undersøkt den for våpen, noe aktivistene nektet. Vi kan spekulere i om dette var formålet med hele turen, å provosere fram en konfrontasjon som dette for å skade israels omdømme?

  Ganske kynisk…Hadde hjelpesendingen blitt levert israel for inspeksjon kunne den blitt levert mye tidligere, nå er det usikkert om den kommer fram i det hele tatt :(

 2. altomingenting sier:

  Jqa, forstår den, men jeg syns håndteringen fra israel sin side er litt feil her. 19 drepte tyder vel også sterkt på at dette kunne vært gjort bedre

 3. anthony sier:

  du er da ei naiv lita sv berte se ting i et større perspektiv båden kunne vært full av våpen og narkotika og raketter for alt en vet den måtte selvfølgelig inn for kontroll i israel deretter kunne den blitt losset i israel og nødforsyninger kjørt inn med lastebil trosser man grenser må man tåle at det blir reagert.Er det samme om man skulle bare gi barrack obama en klem men får en advarsel fra secret service at vi skyter og når du da trosser den advarselen blir du skutt og da er det din egen skyld da du ikke hørte de kan ikke ta risiko samme hvor fredelig du måtte se ut samme gjelder israel de kan helder ikke ta risiko på noe som kan føre til en ny krig mellom dem og palestinerne derfor måtte skipet kontroleres skal mye til og ha kontroll over 700 personer som er ombord på en båt der samtlige er agressive.Selvfølgelig bruker de millitære soldater som har dette som oppgave . de kan jo ikke risikere sivile liv med å sende sivile ubevæpna ombord for å kontrolere skipet bruk hue litt så skjønner du det du oxo . Her i norge er vi noe pingler som sleiker ræva til russland når de kommer med fiskerbåter og andre fartøyer er det såvidt vi tørr å skyte et varselskudd. vi burte vist tydelig hvor grensa var men vi er redde som små mus forde vi vet hvor store russland er. Dessuten er dette landet her mye mindre millitært en israel er pga trussler må de bruke 60 prosent av budsjettet på våpen og sikkerethet mens vi bruker snaue 3 prosent eller noe blir det noe krig kan vi bare gå og legge oss alle mann alle mens israel er rusta til beinet forde de har fiender på alle kanter uavhengig om det hadde eksistert noe pallestinsk folk eller ikke. disse forsyningene kunne dessuten pent vært fraktet inn mellom egypt og deres havner men de er livredde sine arabiske brødre og skyr de som pesten er vel en grunn til at egypt holder sin grense enda mere lukket og strengt kontrolert en israelerne nei skjerp deg di rødberte

 4. tobydude sier:

  Flott aksjon av Israel. Jeg ville også ha stoppet en båt med krigsmateriell som var på tur inn til landet mitt.

 5. Freedom sier:

  Skam dere og slutt å skrive!! Ikke nok med at uskyldige folk har blitt drept, men at sånne bakstående og naive mennesker som dere går fram og støtter fortsatt Israel!
  Over en million menneske har vært sperret uten medisin, mat, eller noe som helst hjelp! Folk der får ikke engang bygge sin by! Hva har gjort de uskyldige barna og menneskene der for å fortjene ¨bli behandlet slik?
  Okkupasjons «landet» Israel viser nå kun sitt sanne ansikt! Ikke overraskende med en massaker til mot fredlige aktivister og gir fullstendig blaffen i internasjonale lover!
  Rett og slett Umenneskelig og brutalt!
  BLOKKADEN MÅ OPPHEVES!

 6. Til Freedom sier:

  Har du sett videone fra skipene_

  Plukker fredelige demonstranter opp jernstenger og går til angrep på væpnede soldater KAN DE IKKE LENGER KALLES FREDELIGE DEMONSTRANTER. Da må de regne med en reaksjon, og når man snakker om et foholdstall på 700 antagelig opphissede demonstranter mot en håndfull israelske soldater, ja da klarer fort 19 mennesker å få wseg selv drept med idiotiske handlinger.

  Hvorfor kunne de ikke bare gått inn til Ashdod og fått hjelpen gjennom de riktige kanaler?

  Fordi de skulle og ville provosere frem en reaksjon. Det har de klart, overskriftene er på plass og debatten ruller… og 10-19 mennesker mindre elvere… håper de synes deres brødre og søstres liv var verdt det…

 7. tobydude sier:

  Det er bare tull at det er nød i Gaza. De lever godt der. Her er beviset:
  http://www.sisteskanse.net/2010/05/noden-i-gaza/

 8. altomingenting sier:

  det finnes positive og negative sider her, men det som står i fokus er jo at det er 19 personer som er gått ivei under et hjelpeoppdrag.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.