Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Svenske kongehuset og den trønderske Levinski

lørdag 24. april , 2010 kl. 17:05 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Så, når kommer det bok fra trønderjenta som feide over den svenske «konge»-forlovelsen? Her har vi et klassisk utroskapstilfelle. Svensken drikker seg dritings og støter på et trøndersk hull, våkner dagen etter og kommer på at han faktisk er forlovet med den svenske dronninga. Haha, det blir svakt.

Jeg forstår lett hvorfor det ble avlyst. Utroskap er en feil som alltid vil være der. Er man utro er det ingen vei tilbake til forholdet.

Annonser


Kommentarer

  1. haha sier:

    Ikke den svenske dronninga, nei..for dette var ikke kronprinsessens forlovede. Men Se&Hør fikk jaggu scoopet billig..12 500 kr betalte de trønderjenta. 100 000 kr burde vært minimum :-) Hun solgte seg BILLIG!

    Ellers bra at prinsessen kvittet seg med han som ikke kan holde utstyret på plass der han burde. What a jerk…

  2. Birk sier:

    Hvis han hadde vært forlovet med dronning Silvia så hadde dette virkelig vært en nyhetssak ;)(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.