Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Latterlig underholdende

torsdag 8. april , 2010 kl. 00:49 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Dette var en spennende kamp. Utorlig nok klarte ikke ManU å holde ledelsen og slapp inn 2 mål på tampen. Det må være utrolig surt å ryke ut på den måten hehe.

Jeg er Arsenal fan og er derfor selvfølgelig glad for at de røyk mot Bayern :)

PS: Må si at det var noen meget fine mål i kveldens kamp. God underholdning.

Annonser


Kommentarer

 1. Eirin sier:

  «Utrolig nok»? Ja – greit at det er rot å slippe inn et mål rett før pause, men når Rafael ble utvist med så lenge igjen av kampen, sier det seg selv at sjansen for et Bayern-mål og ingen flere United-mål økte betraktelig (logikken tilsier dette, det hadde jo ikke TRENGT å skje).

  Det hadde vært «utrolig nok» hvis United hadde spilt med 11 spillere hele kampen, for så å rote det bort i tull og tøys.

  Jeg er United-fan, og synes det var utrolig surt – men ryker heller på 4-4 sammenlagt enn 6-2 sammenlagt, som et visst annet lag gjorde :p (Og ja – jeg er fullstendig klar over at Barca trolig vinner denne CL-turneringen også, men likevel – United ble ikke ydmyket.)

  :)

 2. Gunnar sier:

  Samme begredelige dømming som vi så da Beckham for mange år siden ble sparket ned av en råtass.Beckham tok igjen fra liggende og fikk svi.Det samme med Rafael.Dessuten gikk tyskerne etter Rooneys ankel hele tiden.Typisk kontinental spilling,men mer sett i Italia og Spania,synd tyskerne legger seg på samme lavmål.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.