Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Følelsesløse leger som KUN tenker penger

mandag 5. april , 2010 kl. 23:56 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Det er ingen overraskelse at det finnes leger der ute som gjør alt for penger. At en 15 år gammel gutt kan spassere inn på en klinikk og legge seg under operasjonsbordet er utrolig.

Det er også litt forstyrrende det at han var 15 år. Jeg håper de som står bak dette får en kraftig straff for det de har gjort.

Annonser


Kommentarer

  1. Jone Randa sier:

    privatklinikken ble løyet til på alderen. Om han hadde falskt bevis vet jeg ikke. Men gutten døde ikke av behandlingen.

    Foreldrene på den andre siden, burde ha plukket opp faresignaler mye før dette gikk så langt. Og skaffet korrekt hjelp. Jeg klandrer ikke privatklinikken. Di gjorde en jobb. Og ingen ble skadet som følge av operasjonen.

    At gutten tok sitt eget liv er tragisk, men strengt tatt ikke legen/klinikken sin feil.

  2. tra sier:

    En lege som fettsuger en gutt på 15 år med normal kroppsvekt for alderen burde blitt fratatt lisensen, ingen unskyldning duger..spesielt ikke den om at gutten var så intelliegent at han løy på alderen.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.