Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Norge er for lite til at noen kan komme unna med slike ting

lørdag 27. mars , 2010 kl. 21:18 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Det er godt å bo i et så lite land med tanke på slik kriminalitet. Selvfølgelig er det ikke å unngå at noen forsøker, men det er sjeldent at noen større kupp ikke blir avklart.

Norge er bondelandet av verdens deler og jeg syns det er greit å bo på landet :)

Annonser


Kommentarer

 1. unna? sier:

  Hvis du mener unna så mener du vel ikke at politiet finner pengene . De er sikkert i likhet med nokas byttet gjemt for å brukes på en ferieøy etter at soningen er ferdig

 2. Innsideinformasjon. sier:

  Dette er en takk for sist fra politiet sin side, når det gjelder innehaveren av Spyshop. Kan i samme slengen opplyse at politiet er på bærtur igjen når det gjelder hvem som står bak. Ingen av de siktede har noe som helst med denne saken å gjøre. Jeg kan også opplyse deg at bare 2 av de såkalte pengetransport-ranene ble oppklart. Så Norge er nok ikke for lite til å komme seg unna med slike saker.

 3. pers sier:

  syns det er kjempe bra jobbet av ranerene. håper dere får det godt med alle pengene dere får ut av smykkene. nyt livet og vær glade. dere klarte det!! :)

 4. Per sier:

  Man kan komme seg unna med alt, man må bare ikke involvere hele byen. Hvor mange trengs det egentelig for dette…7 personer pluss en del flere? Nei, dette er bare tullinger og amatører som ikke har funnet et annet «legg».

  Det eneste morsomme er at TV2s tystereporter, angiveren og tysteren Petter «Hansen» Rosenvinge, tok feil når han satte politiet på spor mot Tveita-gjengen. Han fikk vel et par tusen kroner for å komme som ekspertkommentatorer siden Johnny Brenna sluttet.

  Vedrørende pengene så tror jeg ikke de ble rike av dette. I klassisk stil så har sikkert svinet av en nutikkeier ført opp større verdier enn normalt, selvom han ikke har forsikring. Så skal dritten selges for skampris og hvilken seriøs heler med penger vil ta i de varene der egentelig? Banke gullet i en klump og selge det? Neppe, det er ikke da verdt mer enn flybilletten til ferieparadiset.

  Nei, dette var nok ikke noe stort kupp. Det blir år bak murene og 40 millioner i regress hvor man er solidarisk skyldige. Velkommen til et liv som gjeldsslave!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.