Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Tragisk at man lurte i MJ medikamenter for penger

søndag 21. mars , 2010 kl. 21:36 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Denne saken vil komme til å vare lenge. Michael Jackson va, som for mange andre et idol innen musikk for meg og faktisk de fleste jeg kjenner. Selv om det er en stund siden hans død kjenner jeg at jeg savner litt ny musikk fra legenden.

Selv om jeg ikke ve alt om denne saken har jeg fått inntrykk av at det helt klart er en spesiell situasjon hvor MJ har blitt lurt for penger.

MJ vil helt klart blir historie på nivå med Elvis Presley og jeg håper denne saken får en ende snart

Annonser


Kommentarer

  1. Hobbyfilosofen sier:

    Du har et poeng der. Jackson genererte mye penger for Sony, og de fikk vel tanken i seg at dem kunne tjene enda mer om han var død. Nyheten kommer, og de sier: «Kjøp hans cd-er! Hør musikken på tv og radio, og kjøp MJ t-skjorter!»

    Ikke bare det, men Michael visste noe om Sony. De ville at han skulle ha demoniske tekster og vise Illuminati symboler i musikkvideoer. Sangen «They don’t care about us» likte ikke Illuminati. Hvis du ikke vet hvem de er, gjør no research. Og her har du en link, http://www.youtube.com/watch?v=DlpBcbmlDMM

    Filmen viser klipp av MJ som aldri har blitt vist før ;)(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.