Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Har tjuvhoppet gitt Romøren litt ekstra puff?

søndag 14. mars , 2010 kl. 17:31 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Han tjuvstartet kollen og i dag «bånnet» han bakken, som VG beskriver det hehe.

Han gjorde ikke stort i OL, men kanskje ga tjuvhoppet ham litt mer selvtillitt og edge slik at han fikk noen ekstra meter på planken i dag. Noe har ihvertfall skjedd etter utestengelsen han fikk. , og det virker som han har fått positiv effekt utav dette

For de «få» som kom via andre kanaler enn VG kan jeg røpe at Amman tok seieren.

Annonser


Kommentarer

 1. willy olsen sier:

  gidder ikke se på hopp etter den farsen med dei kvinnfolsa som hopper som Eddie han var mer å se på

 2. Hopp&Drit sier:

  Mulig det er skrevet før,men hvem sa at han skulle «Tyvhoppe»?Hvem flere hoppet?Noen som bestemte det?Hvem skal tjene på det,man vet det blir tatt tak i av media?Jeg som ikke er proff,hadde ikke havnet i media hvis jeg hadde prøvehoppet bakken.

  Tulle Willy,du har da ikke sett mye hopp fra før (Annet en Eddie) heller tenker jeg.Jente hopp fungerer veldig fint det,er ikke noe man kan klage på synes jeg.
  Det som fungerte for tullehopperen Eddie The Eagle var et show rundt ham,ikke at han hoppet noe bra.Med tykke briller,et meget synlig underbit+et glis som stoppet ved ørene.Hele han utstrålte litt:Se nå skal han med downs hoppe».ÅÅÅÅÅÅ,se så flink sa de,han sto jo hele veien ned.Hoppe til kulen,eller før,det er ikke noe spesielt.
  Du sa det selv Willy:Eddie han var mer å se på».

  Det han gjorde,han lagde show.Jentene satser seriøst på hopp,ikke tulle show,så det var et super duste innlegg av Willy.Det er min mening.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.