Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hva gjør Glazer-familien feil?

onsdag 10. mars , 2010 kl. 08:34 i Ukategorisert. 13 kommentarer »

Jeg velger å tro at Manchester United er den klubben i verden som omsetter for mest penger og det er jo derfor naturlig at større business profiler er involvert i eierskap, men jeg må si at jeg stusser litt på at de reagerer på at klubben eies av amerikanere.

(VG Nett) – Den siste tiden har også en investorgruppe fra Manchester kalt «The Red Knights», forsøkt å kjøpe klubben tilbake fra amerikanerne, men Glazer-familien har så langt nektet å selge. Det skaper furore blant fansen på Old Trafford.

Hadde det vært en sponsoravtale i landslaget til England eller lignende ville det jo vært forståelse for dette, men hvorfor boikotte amerikansk eierskap? Hva gjør den amerikanske familien feil, spesielt i forhold til andre klubbeiere fra andre land?

Annonser


Kommentarer

 1. Kenneth sier:

  Har ikke noe med at de er amerikanere å gjøre. Glazer hates like intenst av Tamba Bays Buccaneers fansen i USA, et annet lag han eier. Hovedsaklig fordi han har som vane å voldta finansene i lagene og tyne ut hver eneste lille cent han kan som personlig profit, og legger igjen mer eller mindre 0 i klubben som kan bidra til sportslig suksess.

  Tror ikke United-fansen hadde hatt noe som helst imot en Amerikansk eier som faktisk var interessert i fotball og hadde et ønske om at klubben skulle lykkes.

  Glazer er en såkalt «corporate raider», og det er United i ferd med å få føle på kroppen.

 2. Kenneth sier:

  Det at han kjøpte opp klubben, også overførte all gjeld i forbindelse med kjøpet til klubben, så han ikke har personlige kostnader med det var vel heller ikke særlig populært.

  Samme som Røkke gjorde når han kjøpte Aker.

 3. comeonecomeall sier:

  boikott kommer aldri til å skje, fotballfans er generelt idioter. så patetisk opptatt av et spill, de ikke spiller selv engang. snakk om å kaste bort livet på meningsløst svada.

 4. altomingenting sier:

  @Kenneth – Forstår! Det var jo litt mer forklarende enn VG sin artikkel, helt klart!

  @commeonecomeall – Tror det samme. det er alltid noen som bryter når det er snakk om en så stor gjeng med supportere. Mange som ikke er informert og noen som trosser boikotten.

 5. Pedros sier:

  @commeonecomeall:

  Det at du kommer med en slik uttalelse sier nok om deg.
  Kansje det er paa tide aa moete andre mennesker enn de som er i din aapebart lille boble. Match.com er jo en mulighet.

 6. Eirik sier:

  Et ord: gjeld.

 7. Marte sier:

  Før klubben ble solgt til Glazers var United en veldreven klubb uten gjeld. Glazer måtte ta opp et KJEMPELÅN for å få råd til klubben, da de egentlig ikke er spesielt rike. Og dette lånet førte de over til klubben. Som nå har 5-6 mrd. i gjeld. Malcolm Glazer tar også rett som det er ut noen 100mill. i lønn til seg og resten av sin familie. Vi supporterne ønsker at klubben skal ha flere enn en stor eier, helst at en person/gruppe ikke skal eie mer enn et par prosent, noe som vil gjøre et nytt oppkjøp vanskelig.

  Love United – Hate Glazer!

 8. Jørgen sier:

  Får håper Glazers blir i Man U i årevis, slik at de virkelig kan knekke den dritt kulbben totalt. :-)

 9. Jørgen sier:

  Hate United – Support Glazer!

 10. Hjelmer Bæsj sier:

  Kan noen vise til tidligere artikkler om hvordan Glazer har ruinert bedrifter/klubber? Kjip sak

 11. love MU sier:

  Glader kjøpte i 1993 finske firma Nokia for 2,3 miliarder. Vi ser per i dag hvordan det går med firmaet.

  Glader eide 79% av SABB. Vi alle kjenner til hva det ble av med
  den sterke firmaet(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.