Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Det er utrolig hvor lenge denne saken har vart

onsdag 10. mars , 2010 kl. 09:44 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

Det er utrolig hvor lenge denne saken har vart. Flere tegnere og aviser har mottatt trusler for å ha publisert tegninger, men likevel fortsetter de å publisere de samme gamle tegningene.

Jeg lurer litt på hvor denne mediakrigen skal ende.

Annonser


Kommentarer

 1. Jan Mayen sier:

  Ja, er det ikke leit. På grunn av noen tegninger går enkelte muslimer helt bananas. Men når det skjer terror og flere tusen blir drept, ja da blir det ikke den samme reaksjonen og mobliseringen. Jeg synes muslimer oppfører seg som apekatter.

 2. Mannen sier:

  Helt enig – nå MÅ muslimene må ta seg sammen!

  En annen ting er at de fortsatt tror på dette religionstullet, nå som vitenskapen kan forklare sakene på en skikkelig måte.

  Islamistene har skylapper og plugger i ørene!

  Godt de fleste av oss i vesten har kommet oss forbi dette gamle, overtroiske tullet som de religiøse fortsatt henger seg opp i.

 3. Jalla akbar sier:

  Denne saken slutter ikke før det siste mennesket forlater troen på måneguden fra midt-østen.

 4. joshg sier:

  Hm.. JihadJane ser så skummelt ond ut at jeg plutselig så fordelen med tildekningen..hun bør fortsette med det.

 5. Are sier:

  Vi må ikke glemme at Europas venstreside ønsker en slik situasjon, et urolig og destabilisert kontinent er deres drøm. Bare i Norge og Sverige pøses det ut hundrevis av millioner kroner til våre fiender, til religiøs aktivitet i de underligste former. Så når det i nær fremtid smeller, kan vi på en måte takke oss selv.

 6. Professor sier:

  Svært få synes å ha fått med seg at reform av islam nettopp begynner med satire og karikaturer, fordi disse åpner sinnet for mer seriøs kritikk senere.

  Husk at kristendommen har et forsprang på 500 år så muslimer må få litt tid på seg uten at dette betyr at vi skal legge oss ned, slik vi gjør nå.

  Om alle redaksjoner i Vesten hadde stått sammen og trykket karikaturene samtidig, ville jobben for fundamentalister blir ekstremt mye vanskeligere, for, hvor skulle de begynne å true?

  Idag utnytter de effektivt at vi i vesten er så indviduelle at vi ikke engang klarer å samle oss om å slåss for ytringsfriheten og noe av problemet grunner i at våre politikere antakelig oppfatter slike truende utspill for enkelttilfeller. Problemet er at mange nok enkelttilfeller i sum blir et ganske så betydelig press.

  Alle som har barn vet at man ikke må si “nei, nei, nei, nei….javel da”, noe vi nettopp gjør overfor muslimer ved hele tiden å unnskylde oss, bortforklare osv. i stedet for å ta kampen på hakespissen.

  Et åpent spørsmål er om ikke nordmenn bør organisere seg slik at den samlede slagkraften i kampen mot islam og fundamentalister blir desto sterkere.
  Viktig å huske at alle islamister står sammen og kjemper for en felles sak: Kalifatet, så for dem spiller ingen rolle om en og annen dauer underveis. Vi må også stå sammen, for sammen er vi sterke.

  Så, hva tror dere folkens?

  • altomingenting sier:

   @Professoren – Jeg forstå hva du mener, men det er ikke snakk om et barn som maser her. Jeg mener at dette er noe langt mer alvorlig da det involverer liv. Selve saken skal jeg ikke uttale meg om, men for meg som tilskuer er dette litt som om media og disse muslimene krangler på egen hånd. Media driver denne kampen videre hele tiden og mange har sine meninger om saken, men jeg tror folk begynner å bli litt lei av det hele(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.