Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Horfor atomkraftverk?

tirsdag 12. april , 2011 kl. 07:45 i Ukategorisert. 1 kommentar »

det er «morsomt» å tenke på hvor lenge vi må slite med dette. Tjernobyl har ødelagt enormt etter sitt utslipp.

Jeg forstår ikke hvorfor de da absolutt skal kjøre på med atomkraftverk når de vet hva det bringer med seg. Hvorfor ikke satse litt mer på utvikling av nyere metoder eller så må det jo finnes noen alternativer?

 

 

Annonser


Kommentarer

  1. Harald sier:

    Fordi når det gjelder Japan, så er det et tungt industrialisert land, med 130.000.000 innbyggere som også skal ha strøm. Landet er litt større enn det norske fastlandet, men når det bor 25x flere innbyggere på et slikt areal, så må man jo rett og slett ha kraftig strømtilførsel. Her til lands klarer vi oss med det vi har for nå, men bare fordi det er få av oss i forhold.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.