Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Legg fra dere våpnene å gå å plukk blomster istedet

tirsdag 23. november , 2010 kl. 08:01 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Dette kommer til å bli stygt. Nord-korea har med sin spesielle holdning skapt mange overskrifter de siste årene og jeg tror det er fare for at dette kan bli en lang og vanskelig krig for begge land. Jeg er ikke helt informert om hva som skjer så jeg sitter her cialis prix og lurer fortsatt litt på hvorfor de går i krig mot nabolandet, men vet at det har vært gnister mellom de to landene en lang stund. Kanskje så er det en krig de må igjennom for at landet skal bli åpnet igjen.

Jeg tror ikke Nord-Korea får noe godt ut av dette uansett. Legg fra dere våpnene å gå å plukk blomster istedet ;)

Annonser


Kommentarer

 1. ingrid sier:

  enig! plukk heller blomster :)

 2. B-Diddy sier:

  To og/å feil i samme overskrift.. Ikke verst…

 3. Big Boy sier:

  Også feil, kun en og/å feil, den andre er korrekt. Inifitiv bruk av plukke på dialekt, dermed er å’en korrekt. På Trøndsk (trøndersk) blir dette «Æ bli me for å plukk bær» eller som det blir på norsk-dansk «Jeg blir med for å plukke bær». Ikke for det, jeg foretrekker fortsatt den norsk-danske skrivemåten selv med ekte trøndsk opphav. Ellers så betyr jo Trønderlag området hvor Trønder-loven gjelder (lag = lov). Trønderlag forblir Norges vugge og Vika forblir Danskenes hovedsete i Norge. Lenge leve Trønderlag.

  • Takk Big BoY! Dette har vært en manglende brikke i livet mitt siden den ikke ble med fra barneskolen. Og/å er nå min beste venn i fremtidige setninger. Du har gjort noe med livet mitt ingen andre kunne ha gjort. En vending i typografien har oppstått og det sammenlignes med det å gå på vannet i form av bokstavorgie. Kom gjerne med flere rettelser slik at jeg kan varme min sjel med mer kunnskap(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.