Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvordan kan han leve slik?

mandag 22. november , 2010 kl. 08:44 i Ukategorisert. 14 kommentarer »

OMG, hvordan kan man egentlig leve med dette? Dette er jo ekstremt! Jeg trodde hjernen var det viktigste man hadde for at kroppen skal fungere, men dette må jo være et bevis på at man kan leve selv uten STORE deler av hjernen. Den som cialis prix har utført denne operasjonen må jo være begavet i tilfelle om det skulle være slik at man har gjemt hjernen lengre ned i nakken hehe. Merkelig!! En ting er sikkert.. han kan ikke være særlig smart når han er kriminell.

Annonser


Kommentarer

 1. Morten sier:

  Det er bra VG kunne finne frem til disse bildene, sånn at vi kan hetse denne mannen mest mulig.
  «Mistenkt for å ha kjøpt sex» – Vi skal vel være glad at han ikke voldtar men heller går til profesjonelle.

  Tabloide medier har gjort det til vår fremste tidsfordriv å hetse andre mennesker for hvordan de ser ut.

 2. Andre sier:

  Du kan faktisk fjerne 50% av hjernen. Du fungerer så vidt i noen år men etter 15-20 år med intens »trening» så kan du fungere i en viss grad. Hjernen din er faktisk ganske smart, alle delene har sin oppgave men vis en del av hjernen forsviner så trenes alle de andre delene til å ta over.

 3. Mannen har ikke begått noen kriminell handling, han er bare mistenkt for å ha kjøpt sex. Og selv om han skulle bli funnet skyldig, vil de fleste mene at dette ikke på noen måte er en kriminell handling, forutsatt at kvinnen ikke var mindreårig og ikke tvunget til å utføre den seksuelle tjenesten. Ingen har noe med hva voksne mennesker ønsker å bedriver i sengen.

 4. Sharp sier:

  «Merkelig!! En ting er sikkert.. han kan ikke være særlig smart når han er kriminell.»

  Vel, akkurat om han er smart eller ikke har ingenting med om man er kriminelle. Hugs det finst kriminelle genier. For øvrig er det som Roar Sørensen sier, ingen direkte kriminell handling å kjøpe sex. Hvertfall ikke i øynene til ikke Otto medlemmer.

  • Popey sier:

   Nå er det vel strengt tatt verken medlemmene i Ottar eller generelle meninger på Internett som bestemmer hva som er en kriminell handling. Hvis loven sier at det ikke er lov, så er han per definisjon kriminell. Hvor alvorlig det er, det er derimot en annen sak.

 5. Djis. sier:

  Mannen har halvt hode for god sake. La han kjøpe seg sex!

 6. Pål sier:

  Mann med halvt hode saksøker VG for millioner

 7. Knut sier:

  Mange, mange mennesker som ikke bruker hodet i det hele tatt! De ser ut til å leve helt fint! ;) Stakkars jævel, forresten! :(

 8. --PK-- sier:

  Han kan i det minste få en sikker jobb som regnoppsamler….

 9. Mette sier:

  Det er en trist historie bak dette, men uansett; særlig attraktiv er han jo ikke. Burde få kjøpt seg sex mener nå jeg!

 10. Stian sier:

  Han er vel en god indikator på at utviklingsteorien har bommet. Mye viser at alle arter svekkes genetisk samt at man benyttet mye større deler av hjernen i tidlige tider. Man har devolusjon. Derfor er det så enormt mye av hjernen som ikke benyttes i dag. Følger man darvinismen er det helt absurd at man ikke benytter mer av hjernen per i dag.

  • Darwin fan sier:

   Man kan ikke ha devolusjon. Alle tilpasninger skjer i forhold til miljøet, så hva som er rett eller gal utvikling kan ikke bestemmes.

   På den annen side kan man jo spørre seg hvorfor de som vagger mellom NAV og Burger King har flest unger i Norge.

 11. Petter Lade sier:

  Jeg syns det er bare trist at vi som noen ganger kjøper sex skal kriminaliseres. I Carlos tilfelle så viser det er mange som sannsnyligvis er nødt til å betale for seg for å få oppfylt sine menneskelige behov 100% av tiden. Tilgang til regelmessig sex er noe som bør være en menneskerett.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.