Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hippitia er snart på gammelhjem

fredag 19. november , 2010 kl. 12:31 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

For den som tror at det fortsatt er hasj, farger og mosedusk i skrittet som er inne tar de helt feil! Glattbarbert, enkelt og stilret er fortsatt det som henger høyt!

Hippitiden er langt tilbake i tid og snart på gammelhjem. Det er en mote jeg håper aldri kommer tilbake!

Annonser


Kommentarer

 1. w sier:

  Dette er seriøst det dårligste og minst innholdsrike blogginnlegget jeg har lest på lenge som vitner med om at det er om å gjøre å få flere lesere ved å linke til flest mulig vg-artikler. Om du hadde skrevet noe fornuftig hadde jeg kanskje kommet tilbake en gang. Og at du med den lille teksten til og me klarer å få til skrivefeil er beyond me! No thank you.

 2. Lasse sier:

  det var noen minutter av livet jeg aldri får tilbake… :/

 3. Hans sier:

  Glattbarbert som en baby i ræva.Eller en frossen kylling.
  Hver sin smak.Eller smaken er som baken(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.