Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Brækhus er overlegen god!

onsdag 10. november , 2010 kl. 23:28 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det gleder meg å se at Norges beste bokser bare blir bedre og bedre. Dette er ekte boksing! Det er morsomt å se Cecilia Brækhus lykkes slik hun gjør og man ser tydelig at det er kun fordi at hun brenner for sporten.

Kvinnen hun kan møte nå tror jeg blir lett match. Hun ser sterk og kraftig ut, men jeg tror fortsatt hun ikke har noen kjangs. Jeg har ikke sett noen tidligere matcher av henne, men Cecilia er overlegen og det skal et stort stykke kjøtt til for å bikke henne av toppen.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.