Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

man begynner å tvile litt

mandag 8. november , 2010 kl. 13:35 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

så, er dette kongen eller ikke? Jeg syns det høres ut som han, men man begynner å tvile litt etter slike uttalelser. Jeg holder med familien. Om de sier det ikke er han tror jeg det samme.

Jeg syns heller ikke sangen var noe bra. Om det er han er vel dette en innspilling som ikke ble utgitt for en grunn. Om det ikke ble utgitt var den vel for dårlig. This is it syns jeg var bra, men dette var egentlig bare en tro kopi av alt annet han har.

Annonser


Kommentarer

 1. småskeptisk sier:

  Om det er noe MJ på den sangen, er det ikke mye av ham, men veldig mye andre sangere. Dårlige greier og ikke i nærheten av hva han pleide være. Kun utgitt for å grafse penger, for det er alltids nok av dem som kjøper.

 2. AMD sier:

  vanskelig å si. Må nesten skille et par ting her som lyder, arrangement, tekst og sang. Selv lydene som er noe fremtredene gir masse egenart. Konklusjonen min er at det IKKE er MJ arrangement. Jeg tror vi sitter igjen med MJ vocal på endel, samt at han har vært med å ta del i noe arr. Men sluttproduktet er IKKE MJ arbeid.

 3. somebody sier:

  Grunnen for at dette ikke ble utgitt var ikke fordi det var for dårlig, men fordi han døde før han rakk å gi det ut. Om nå Michael fortsatt hadde levd hadde muligens denne musikken vært utgitt for lengst, med hans velsignelse.

 4. AMD sier:

  neppe :) det er ikke MJ sluttprodukt, må ikke være Einstein for å skjønne det(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.