Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Storbyfjått

onsdag 3. november , 2010 kl. 13:13 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

550.000 er mange og mer enn jeg tror det blir neste gang. De skuffet litt syns jeg. Programmet lignet veldig på rikets røst i en blandig med senkveld. Med gjester fra både virkelige og uvirkelige settinger var noe jeg syns var den bedre delen av programmet, men jeg syns det ble litt halvveis i opptredenene.

En ting de hadde gjort som kanskje var litt ripoff og teit var at de snakket med bandet. Dette tipper jeg var inspirert av David Letterman, men det funka liksom ikke helt. Han fra bandet sa ikke så mye og det ble bare dumt. Jeg fikk inntrykk av at de gjorde det bare for å gjøre det. Det hadde ingen misjon i humoren eller programmet.

Vitsene ble litt sånn 80% og nådde kanskje ikke helt opp. Jeg var kanskje ikke den opptimale målgruppe, men den tror jeg heller ikke var stor. Om jeg skulle anmelde programmet, noe jeg kanskje nettopp har gjort, ville jeg har gitt de en sterk 3’er. Dette er erfarne humorister som har gjort mye mer morsomt tidligere. De burde ha vist noe stærkere i første episode. Jeg skal fortsette å se, men forventer at det tar seg opp.

Så skal det også sies det at det finnes jo ikek noe annet å se på disse dagene heller.

[polldaddy poll=4028712]

Annonser


Kommentarer

 1. Terje sier:

  Tror du kanskje ikke har sett Åpen Post noe særlig? Storbynatt var nesten Åpen Post på nytt, og Rikets Røst/Senkveld osvosv kom jo etter Åpen Post herjet landet.

  Bård og Harald har alltid begynt litt nede og gått oppover, så denne premieren var litt laber som forventet.

 2. Tor sier:

  Helt enig med Terje i det meste. Tviler på blogger har sett Åpen Post som er så og si helt likt. Synes det bli så useriøst å dømme dette showet nord og ned bare etter første episode. På lik linje med Åpen Post så er ikke hver eneste episode like bar, men helhetsintrykket blir bedre etter hvert. Man må huske at det bare varer i 30 min og at det derfor er begrenset hvor mye innhold man klarer å presse inn for hver gang. Synest det var litt tamt i begynnelsen men at det tok seg opp kraftig mot slutten. Jeg er sikker på at Bård og Harald kommer til å levere bedre og bedre i de neste episodene. Gleder meg stort.

 3. Eivind sier:

  Spilte Bård Tufte Johansen utviklingshemmet???

 4. Jeg har sett Åpen Post, men det var bare et tørt lite program i forhold til mange av de større programmene.- Hvem som fant på det forskjellige er en ting, men en annen ting er hvem som bruker ideene best.

  Jeg vil minne om at program 2 var mye bedre :)(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.