Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kvinneboksing er mye morsommere i Norge enn manneboksing

søndag 31. oktober , 2010 kl. 06:46 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

ja, jeg får si det rett ut. Kvinneboksing er mye morsommere i Norge enn manneboksing. Og hva er årsaken til det? Mye på grunn av attityden som ligger bak det hele. Det at media varmer opp med litt ordkamp før selve kampen bygger interessen og man henger med litt lengre.

Jeg syns vi mangler en ekte tungvektsbokser i Norge på mannesiden. Hulken var jo et alternativ en stund, men føler det blir en litt uekte bokser da han egentlig ikke har bokset så lenge.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=VIcSR6KRbLo

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.