Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

VG Legger ned Nettby

tirsdag 26. oktober , 2010 kl. 23:53 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det er beklagelig å høre at VG legger ned sin mest interaktive tjeneste så langt. Selv med SINNSYKT mange medlemmer har leken blitt for komplisert for den Norske giganten, som må se seg slått av Facebook.

Så, hva skjer nå? Nettby var for noen år siden en Norsk gigant, før den nye trenden Facebook tok over. Hva blir det neste? Jeg er veldig spent på hva som skal overgå Facebook. Det er ikke så farlig å si at Facebook kommer til å dø ut før eller senere. Det er klart at den har en stund til før den daler nedover, slik som forøvrig MSN gjør for øyeblikket, og det er vanskelig å tenke seg til hva folk ubevisst savner i vår tid.

Det er ikke noe svar pr i dag på dette så det er bare å sette seg ned foran dataen å vente på at noe nytt skal komme å sluke din fritid.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.