Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Penger og sport ender ofte opp i juks

torsdag 21. oktober , 2010 kl. 11:58 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Det var vel bare et spørmål ifra at det skulle oppstå et artikkel om dette. Så lenge det er konkurranse, penger og spill i bildet er doping der. Jeg tror Norske myndigheter må ta et litt hardere grep om doping.

Det har lenge vært snakket om at man skal ta stikkprøver på treningsstudio på doping og jeg ser dette som er stort skrivv, om det blir innført. Om ikke vil det gi et feil signal syns jeg.

Jeg så en fin dokumentar om akkurat dette på TV’n for noen dager siden. Denne dokumentaren tror jeg kan redde liv. Folk trenger mer informasjon og lære om hva dette kan gjøre mot det. Samtidig trenger fork en større disiplin om at konkurranser skal vinnes ærlig.

[polldaddy poll=3961393]


Kommentarer

  1. OEO sier:

    Tror vel ikke at en 1. div spiller på Strømmen doper seg for å prestere bedre på banen. Er vel større sannsynlig at han enten har tatt noe dop på fritiden ifbm «lek og morro», som mange andre sunn norsk ungdom.



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.