Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

jeg tror blind vold ofte oppstår i slike situasjoner

torsdag 21. oktober , 2010 kl. 11:50 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Jeg ville ikke ha sittet på det der flyet. Det er så typisk at noen skal ødelegge for andre. Det at de er sure, fulle er det mange som utagerert så alt for mye. Mange plages med dette og jeg tror ofte at blind vold ofte oppstår i slike situasjoner på grunn av psykiske og traumatiske opplevelser. Mange er bare ute etter å bråke generelt

Om noen hadde kommet å truet min familie tilfeldig ville jeg ha reagert sterkt med forsvar jeg også.
Annonser


Kommentarer

  1. Storm Eugene sier:

    Selvfølgelig ikke trivelig å ha en villmann i et fly (det er vi enige om). Men denne mannen er vel strengt tatt Psykisk ute, godt ikke Kjell Magne fikk et sånt anfall når han var «ute å kjøre». Hadde jo forsåvidt vært greit «kline han rett ned også». Poenget mitt er at dette er fremstilt helt feil fra VG sin side, jeg tror at denne typen er noe ganske annet enn «full flypassasjer går amok». Antageligvis en type som er slippt for tidlig ut av post 3 på Gaustad. Sånn sett så er det vel greit at ustabile mennesker ikke dreper folk, men kun står og «breker» i midtgangen på et fly. Selv om det er ubehaglig i landet som påstår å ta psykisk helse på alvor.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.