Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

En rasistisk og wannabe «Massemorder»?

torsdag 21. oktober , 2010 kl. 13:58 i Ukategorisert. 15 kommentarer »

Det høres ut som vi snakker om en ny seriesniper her. Helt sykt at folk kan gå på gaten å skyte tilfeldige. Jeg håper virkelig de tar denne mannen. Jeg syns også at det er spesielt når det er rasistisk rettet, slik som det mest sannsynlig er.

Årsaken til dette tror jeg er oppvekst og påvirkning fra TV og media. Sverige vant nettopp et valg som var litt mye omtalt i forhold til dette temaet angående innvandrere osv og kanskje er det noe som har blitt påvirket av dette.

Jeg husker i USA for noen år siden der det var far og sønn som dro rundt å skøyt ned tilfeldige personer på gata fra bagasjerommet sitt. Syke mennesker!

Frykter ny «Lasermannen» går løs

Annonser


Kommentarer

 1. Anonym sier:

  Denne saken er usedvanlig lite blogget og kommentert… Synd at Europa igjen skal gjøre det de engang angret så hardt på.

  • Julius sier:

   Er det så mye å kommentere da? En syk person som skyter på mennesker som ikke ser etnisk svenske ut. En sak for politiet, og muligens psykiatrien. Mer er det vel ikke å si om den saken.

   Da er din egen kommentar: «Synd at Europa igjen skal gjøre det de engang angret så hardt på», mer interessant. Hva er det «Europa» har gjort som de har «angret så hardt på»???

 2. ole sier:

  hva da??mener du at vi skal angre på at vi har tatt vare på disse gærningene, så er jeg enig.De hadde fanken meg ikke levd idag, hvis det ikke hadde vært noen form for nødhjelp.Vi nordmenn er ikke pålagt å elske alle mennesker vet du!!

 3. Jasssa sier:

  du er syk. disse menneskene bare tar sakene sine i egne hender

 4. 375 Holland & Holland sier:

  Dødsknall……….kanskje de blir kvitt søppla??Er bare vi nordmenn som er helt på tryn`e……….
  De er som kreft…..Tar man det ikke tidlig nok, er det for sent!!!!!

 5. PER sier:

  Hehe, vet ikke om dette er måten å gjøre det på, men noe må gjøres :)

 6. annoymen sier:

  Det sykeste er at vi slipper inn flere innvandere… en gang snart blir det norske folk lei av å bli drept og snylta på, og da, skal borgekrigen virkelig vise sitt syke ansikt før alt er rensa opp i!

 7. potetrepublikken.norge! sier:

  til helvete med dere alle rasister,dere alle skal få. alle rasistene vil bli slaktet ,bare vent og se……..

 8. Jokkesaedstrom sier:

  «He won`t stand still» -eddie murphy

 9. 1234 sier:

  Det er sånne som potet republikken som kommenterte her som skaper rasister, hadde det vært en araber som hadde skutt hvite, hadde han begynt å skylle på USA, og sagt at det var defensiv forsvar. Løkhue, det kommer 10 nye rasister for den kommentaren du skrev.

 10. potetrepublikken.norge! sier:

  HVORFOR KALLER IKKE MEDIA ,TERROR I MALMØ? rasister bør slettes…og jeg er ikke utlending!!

 11. 1952iso sier:

  Jeg ser at en svensk psykiater kaller denne skytteren for szicofren psykopat?? hvorfor.. hva kalles de som bryter seg inn til den danske tegneren Kurt Westgaard med øks og kniv.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.