Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Skattelistene er klare og underholdningsbehovet for uka er dekket

onsdag 20. oktober , 2010 kl. 07:44 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Det er, nok en gang, «skatteblest» i Norges land etter at skattelistene i morgentimene ble publiser. Jeg er klart en av de som er førstemann inne for å sjekke naboer, venner og bekjente. Jeg ser heller ingen ting galt i det, men det er tydeligvis noen som er ute etter å sjule dette.

Så, hvorfor skal vi sjule hva vi tjener? Dette burde bidra pent til likestilling samt gi oss et overblikk i hva folk i de forskjellige yrker. Dette har mange flere gode argumenter enn dårlige.
Annonser


Kommentarer

  1. Norgaard sier:

    Interessant om man laget en spalte med «folk sin vekt på skattelistene». Da vil man sikkert få øye på at sunn mat er for dyrt i Norge.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.