Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Profesjonelle folk burde oppføre seg

mandag 18. oktober , 2010 kl. 17:47 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

Det å skylle på teknikken her er bare å grave seg lengre og lengre ned i grøfta. For det første skal man ikke gå så snakke slik og for det andre burde man ikke uttale seg slik når man vet at man sitter foran en mikrofon som de bruker til å snakke ut til hundrede tusener av folk med. Slikt blir det reaksjoner av.

En profesionell TV-repporter/Kommentator burde vite bedre enn så slenge med leppa på den måten der. Fy fy!

Jeg tipper dette blir stående en stund i media og jeg håper det kommer en parodi på det hele. De fortjener å bli dissa litt når de gjør så store feil.

Annonser


Kommentarer

 1. macbeth sier:

  Media står sammen.Skal man prøve å kommentere dette på lesersidene til adressa og mediapoolen så slipper de oss ikke til,men å fotfølge Annan i ei uke for et klyp det er ok.Men når de selv driter på draget så skal de skjerme hverandre.

 2. ozzy sier:

  Dette er vel ikke værre enn hvordan folk flest prater.

  Slutt å være så jævla selvhøytidlig og «moralske».

 3. macbeth sier:

  Det er nok riktig men da står vi for det også.Uttalelsene er greie de,det er lov til ikke å like negre,Lafton og alle nordenfor Dovre men da får du stå for det,Hvis man følger med mediasidene så har avisene fjernet muligheten til å kommentere dette og det er hva jeg mener er galt.At media sensurer innlegg og saker vi skal få slippe til på minner mer om gamle Sovjet og landet som vi ga en fredspris til.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.