Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Får vondt inni meg!

fredag 15. oktober , 2010 kl. 19:26 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Når barn omkommer får jeg helt vondt inni meg. Tragiske ulykker som dette er noe som burde være forbudt i media. Det er helt forferdelig å lese om.

Jeg håper den 9 år gamle gutten får oppfølging

Annonser


Kommentarer

  1. Barbro sier:

    Stakkars 9 år gamer gutt!Tenk hva han har å leve med resten av livet!Faren skule aldri ha tillat at han fikk kjøre traktoren!9 år er alfor ungt,selv om det er på privat mark!Ulovlig eller ikke:Han skulle aldri ha tilat det!

  2. Shanny sier:

    Uff:(hvor ansvarlig er det å la en 9 åring kjøre traktor?? Stakkars gutt som må leve med det resten av livet.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.