Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Flyskrekk er noe dritt!

tirsdag 21. september , 2010 kl. 10:15 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Flyskrekk er ikke noe morsomt. Mange sliter med det og jeg tror at slike artikler som VG publiserer i dag er en stor del av at skrekken er der.

Hver gang et fly krasjer skrives det om det i media. Å fly i dag er ganske sikkert, men sjansen for å overleve et krasj er dessverre ganske liten og jeg tror det er det som gjør at mange er så redde som de er.

Hva med å bare feste en stor jævel av en fallskjerm på flyet? Så om motoren stopper eller noe sånt kan man slå ut fallskjermen? Det hadde jo vært en drømmelanding.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.