Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kraftig demonstrasjonsmetode. Kan få følger

lørdag 11. september , 2010 kl. 11:42 i Ukategorisert. 9 kommentarer »

Så sinnsykt kult. Dette virker så utrolig amerikansk. Hun har bra med guts når hun gjør dette med tanke på at hun eksponerer seg på denne måten til bransjen og ikke minst folk hun ser på. Skulle dete komme feil ut ville det få kraftige konsekvenser for arbeidsfremtiden til denne dama, det er jeg sikker på.

Men, jeg tror egentlig det går bra. Jeg har hørt litt om situasjonen i NRK og det er en merkelig sak. Jeg håper de vinner frem med dette og at noen rutiner endres.

Annonser


Kommentarer

 1. Jan Mayen sier:

  Ja dette var TØFT. Arbeidstilsynet må inn å se nærmere på forholdene som Pia Beathe beskriver. Og det fort som faen. Det merkelige er at Norske Journalistlag, som har visst om dette i årevis, ikke har grepet inn og hjulpet sine medlemmer. Man kan spørre seg om den dyre medlemskontingenten til NJ egentlig er bortkastede penger? Det virker slik.

  Jeg synes at Pia Beathe har vært særdeles modig i måten hun valgte å si opp på. Ønsker henne lykke til videre.

 2. Tapere sier:

  Jeg er det er mange som ikke aner hvordan verden fungerer, tillat meg å opplyse dere om noe.

  Slik fungerer det: Du tar på deg en jobb, du feiler, det er din feil og du bør ta tingene dine og rolig snike deg ut.

  Slik fungerer det ikke: Du tar på deg en jobb, du feiler, du begynner å skrike at det er jobben sin feil og skriver lange brev hvor du gir utrykk for hvor synd det er på deg.

  Når man sier ja til å gjøre en jobb så gjør man enten den jobben ellr innser at man har gapt over for mye, ber om unnskyldning og slutter.

  Så enkelt er det.

  • Bruiser sier:

   Min nye helt!!!!!

   Man kan si hva man vil, men Pedersen sier det ingen tør & si. Det finnes spilleregler i alle arbeidsforhold, og man skal ha gjensidig respekt. Over står den Norsk Lov og skal beskytte mot ulovligheter. Når annsatte blir utsatt for trakassering, mobbing og misbruk av kontrakter, så skal der være rom for å si i fra.

   Pedersen jobber som journalist! Hun har herved skapt overskrifter – og jeg håper & tror at noen seriøse & sammfunnskritiske medier kupper henne mens de kan.

   Tror flere ønsker å ansette henne, en tøff dame!!! (og ja, jeg har vært både arbeidsgiver, såvel som ansatt ; )

 3. Tapere sier:

  «»Så sinnsykt kult. Dette virker så utrolig amerikansk. Hun har bra med guts når hun gjør dette med tanke på at hun eksponerer seg på denne måten til bransjen og ikke minst folk hun ser på.»

  Og det faktum at denne damen for en arbeidsgiver nå er like interessant som en bøtte med brennende søppel, det bryr du deg ikke noe om? Hun har svartelistet seg selv :) Hvordan du kan påstå at dette er tøft…..det sier mye om deg, og jeg ville adlri drømt om å ansatt noen som deg.

  • Jørgen sier:

   Jeg er ikke så sikker på at hun har svartelistet seg selv. Mange arbeidsgivere er interessert i personer med integritet og ‘guts’. Men integritet er også å kunne ta opp problemer åpent og ærlig før det blir for sent – slik det ble her. Derfor er hun avhengig av å kunne gi en god begrunnelse for metoden hun valgte. Hun har nok mye av de egenskapene arbeidsgivere ser etter, så gjenstår det å få vurdert helheten.

 4. Tapere sier:

  «»Hun har bra med guts»»

  Du er klar over at guts og dumhet er to helt forskjellige ting? Dette er dumhet, dette har ingengting med guts å gjøre, hvem som helst kan gjøre det hun gjorde men smarte mennesker velger andre utveier.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.