Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Håpløst skritt i underholdningsverdien

torsdag 9. september , 2010 kl. 08:47 i Ukategorisert. 1 kommentar »

TV utvikler seg hele tiden og det føles ikke ut som det er lenge siden Big Brother brøt ut med sin realityboom. Nå har det jammen med utviklet seg fra å være en morsom studio som går ut på å stenge inn folk i en viss periode til å få de til å ha mest mulig sex.

Jeg syns retningen av dette er helt feil. Det må jo være noen sans for underholdning som ikke har noe med sex å gjøre. Jeg tror ikke det går lengre enn denne serien når det gjelder slike serier og føler det må komme noe nytt innen TV-verden snart nå. Rølpete fest-reality er seriøst på vei ut! En sesong til av Paradise Hotel er det nok!

Annonser


Kommentarer

  1. Søppel sier:

    Jeg blir forundret over at det finnes mennesker som er dumme nok til å frivillig stille opp på dette. Men jeg må si jeg storkoser meg når jeg tenker på konsekvensen dette vil få over tid, og det faktum at ingen av disse idiotene har ofret det en tanke :) Kanskje det bare er meg, men det er gøy å se på at en innavlet apekatt ødelegger for seg selv. Så jeg sier stå på, kjør hardt, jeg trenger noe å le av.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.