Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Dette tar helt aaaaav!!!!

torsdag 9. september , 2010 kl. 20:01 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Hva lever de av egentlig? Er man rockestjerne om man er politiker? Norske politikere virker som noen lettlurte pingler som kan kjøpes av den minste ting. Jeg sier ikke at de er det, men de fremstår slik med disse gavetabbene.

Ja, selvfølgelig er det kos å få en flaske vin eller noe som en besøksgave, men får man et armbånd til 27.000 for å døpe en båt må de klare å skille litt på ting.

Annonser


Kommentarer

  1. Sorry sier:

    Ingen tvil, dette er korrupsjon.

  2. Jokke Sedstrøm sier:

    SYNES det hele er ARTIG jeg..for om dette ikke hadde komme opp nå..hadde nok hverken ditt eller datt blit levert tilbake.
    EN gave er da en gave…om jeg gir deg noe, men den store forskjellen er vel at her er det snakk om STATSANSATTE og OVERHODER for oss andre mark i bakken.VI skal ikke få noe som helst uten at STATEN vil vite det. Håper dette svekker dem betraktelig og at det ryker en eller annen jobb snart. TA DEM HARD. Noe annet er ikke fortjent når dem sitter i slike posisjoner.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.