Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Norge spilte som et bondelag

onsdag 8. september , 2010 kl. 05:59 i Ukategorisert. 6 kommentarer »

Men, et bondelag er så klart et bra lag. Vi har ingen Nani, men vi har en meget god moral og det er tydelig at Norge hadde en mye sterkere vinnervilje enn det Portugal hadde. Vi  er et bedre lag sammen og med slikt mot kan vi toppe denne gruppe lett tror jeg.

Målet var kanskje ikke noe å skryte av, men det er sluttresultatet som teller.

Annonser


Kommentarer

 1. dust sier:

  jeg syntes vi hadde mye fin teknikk og huseklepp spilte bedre en nani

 2. Fotballhue sier:

  Ingen må si noe annet enn at det var ren og skjær flaks som gjorde at Norge scoret ett mål mot et fotall lag i verdens klassen og et lag som er med i hver eneste VM sammenheng. Hvor er Norge i VM?? Lissom…hvem er Norge? I denne sammenhengen så har Norge et av verdens dårligste fotball lag! Sverige er med, Danmark er med, Brasil er med , Spania er med, Engeland er med, etc, etc….men hvor er Norge??? I denne kampen mot Portugal så scoret Norge på en portugesisk keepertabbe, resten av kampen var i Portogals favør og Norge hadde mer enn nok med å forsvare seg. La oss være ærlig nå…Norge er et B….nei et C lag som av og til kan vinne på andres tabber. Typisk norsk å bli kjepphøy….opp som en løve og ned som en råtten skinnfell!

 3. Harald sier:

  Enig,Norge er egentlig et rævalag med maks flaks igår. Om de kommer til EM blir de som vanlig avkledd og latterliggjort igjen.

 4. de er egentlig et rævalag, men spiller tidvis gode kamper. Putter ett eller 2 mål og presser deretter for å holde stillingen. Norge er en meget godt lag defansivt vil jeg si, og i det siste har vi fått nye tilskudd offensivt som kan bidra til å gjøre Norge til et større fotballnavn internasjonalt

 5. Duggurd sier:

  «de er egentlig et rævalag» og «Norge er en meget godt lag»
  Tror du må sjekke tunga di. Den er nok splittet som en ormetunge.

 6. FiredUp sier:

  Ja, Norge er vell ett av verdens dårligste fotball-lag…hvor faen har du vært ??
  Når blei verden bestående av 22 land?
  Og må ikke komme å si at det var flaks..Norge hadde flere og større sjanser enn portugal ( nå hadde portugiserne 1 stor etter 4 min )..

  Men å si at det var bare flaks? må bare le.. Når du jobber utrøttelig i 90min… ( og carew jobba seg til målet til huseklepp ) så ekke det flaks! MORAL heter det..
  kanskje på tide å gjøre noe annet enn å sitte forran pc`n, drikke cola å blogge negativt om hver jævla ting skjer som er positivt!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.