Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Forelsket i kompisen?

onsdag 8. september , 2010 kl. 07:24 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

utrolig. Dette er jo helt merkelig. Disse to karene høres ut som har vært på en hard runde og fått i seg litt for mye å drikke. Så har vi han ene som har litt andre planer enn han andre, som mest sansynlig har sovnet hahaha.

Alle har jo sett filmer eller serier hvor det er 2 kompiser og han ene er forelsket i han andre, uten at han vet det. Det er vel komiserien «War at home» som har dette tror jeg. Morsomt, men også selvfølgelig alvorlig.

Annonser


Kommentarer

  1. Nerah sier:

    Rosa skjorte, moobs og ølvom gir deg ikke draget uansett legning. LETT han var nøden og – i det minste før kompisen sovnet – sjanseløs.

  2. samantha sier:

    Personlig heller jeg til den oppfatningen at dette var en fyr som ville gi bergenserne litt gratis friluftsteater!

  3. hahaha, 2 gamle griser på åpen gate. iiiiiik!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.