Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Storfamilie på gang?

tirsdag 7. september , 2010 kl. 08:49 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Skal man ut med noen mill mindre får man jo bare små ett-roms som er umulige å være 2 i. Har man penger har man også rett til å kjøpe noe stort spør du meg :)

Det ser ut som de planlegger å kjøre på med en storfamilie. Kanskje er det noe på gang allerede. Det får ihvertfall en til å undre hvorfor de skal ha så stort hus uten å få en større familie. Jeg er sikker på at det popper ut noen små snart.

Annonser


Kommentarer

  1. Captain Obvious sier:

    VGs overskrift: «Tone og Aksel kjøpte millionvilla» Å kalle en villa for millionvilla er omtrent like informativt som å si at huset har vinduer og dører. ALLE villaer koster mer enn 1 mill i 2010.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.