Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Burde være inkludert i TV-lisensen!!!

torsdag 2. september , 2010 kl. 13:20 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Dette er latterlig spør du meg. Landslagskamper burde være obligatorisk å ha med i lisensen. Totalt sett nasjsonal sport er noe som er en del av norge. Og for dere som gir blaffen o fotball eller sport generelt og sier at dette er noe dere ikke vil betale for kan jeg si det at jeg ikke er så jæææævla interessert i å se noe litteraturprogram eller andre tørre programmer som går i dag på NRK jeg heller.

Nei. Kjør landslaget som en obligatorisk del på NRK sier jeg!

Annonser


Kommentarer

 1. n sier:

  kan ses via nettet.

 2. Uno Wahl sier:

  Fotball har blitt en kommersiell suppe av dimmensjoner, med utopiske spillerlønninger og ekstrem dyr krangling om senderettigheter.

  Så la nå fotballen være den komersielle aktøren den er, og kun bli vist på kommersielle TV-kanaler. Man skal ikke behøve å frarøve NRK 1/3 av lisenspengene på grunn av en grådighetskultur som ikke har noe med idrett å gjøre. De som følger med på fotball, får i kommersens navn betale for å se det på betal-kanalene og kanskje man får «råd» til å vise andre idretter også.

 3. samantha sier:

  Noe av det mest idiotiske jeg har lest. Fotball er business; landslaget også. Vil NRK sende landskamper, er det bare å legge inn et høyt nok bud. De produserer en masse møl som ingen er videre interessert i, og før på en hel haug medarbeidere som hever god lønn for minimal innsats. Her kan de spare penger, men det kommer selvfølgelig aldri til å bli gjort. Hvis folk vil se fotball får de finne seg i å betale for kanaler som er villige til å sende disse tvilsomme ‘godbitene’.

  • Totto sier:

   Synes synd på deg som er så sørgelig lite kvalitetsbevisst. Jeg betaler gladelig lisens for både å slippe all den helvetes reklamen og hjernedøde programmer. Hvis du virkelig skal finne noe makkverk og drittprogrammer eller møl som du sier så er vel TV3,Viasat 4,TVNorge og i det store og hele TV2, der er det my sinnsykt trashmakkverk. Må innrømme det, ser faktisk ned på mennesker som ser på disse kanalene. De må leve et uinspirert og sørgelig liv. Heldivis er det mange som ser NRK, de fleste faktisk.

 4. Bølla sier:

  Supert at den sendes på betal kanal.SAå slipper i alle fall jeg å se den.Måt på hva lisenspengene skal brukes på.Betal selv for dritten.Jeg vil ha meg frabedt å se på

 5. Rune sier:

  Slutt å surv. Lytt på P1 eller P4.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.