Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Vår gode nabo – «De andre polakkene»

tirsdag 31. august , 2010 kl. 07:58 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Det er god hjelp å få fra vår gode nabo. Vi hører de hele tiden og de er der når vi virkelig trenger de. En gang i blant tror jeg vi må takke de for hjelpen :) De er jo som de «andre polakkene»

Annonser


Kommentarer

  1. UtenlandsNordmann sier:

    Jeg ser ofte at lovlydige organisasjoner nekter å hjelpe mennesker . Ofte på grunn av økonomisk mangel fra den trengendes side. Hvorfor står det så i de fleste (om ikke alles) grunnlover at det er en straffbar ting å ikke gi assistanse til et menneske i fare?

  2. Svenskefan sier:

    Inte mer än rätt att vi räddar livet på några av norrmännen som är så snälla och ger oss jobb ;-) Love u bro’s(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.