Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Dårlig investeringsevne i Norsk fotball

mandag 30. august , 2010 kl. 08:56 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg ivl ikke si at Rosenborg har mistet Bolaños, men det hadde faktisk vært et knallkjøp! Spåkona i meg sier at han definnitivt hadde hærja villt i Europaleague og raskt etterpå blitt solgt videre til en større klubb.

Nå gjør FC København det RBK kunne ha gjort. Nemlig å investere i målscoreren.

Norsk fotball trenger flere som Bolãnos og jeg håre RBK får inn en «entertainer» før vinduet stenger. Jeg tror en type som Daniel Braaten ville vært riktig for RBK. En teknikker som kan by på litt underholdning og som tørr å utfordre litt på egen hånd.

Jonevre må gå

Molde mister trolig sin trener når de nå kaller inn til pressekonferanse 11:30. Han er i utgangspunktet en god trener syns jeg men mener den dårlige prestasjonen er et tegn på lite kloke investeringsevner. Da Diouf dro til Manchester fikk de mye penger til å gjøre noe nytt, men lite klokt er gjort selv om mulighetene har vært der

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.