Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Det dummeste programmet i NATO!

mandag 23. august , 2010 kl. 00:23 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Mange drømmer om å delta i programmer som dette og knulle rundt som sauer på et fritt beit, men er det egentlig så lurt? Får man egentlig god PR? Petter Pilgaard gjorde en god figur, nettopp fordi han holdt kølla si innenfor bokser’n på Paradise Hotel. Selv om han kanskje hadde vifta litt om det hadde vært noen å vifte til tjente han hodt for fremtiden på å ikke ha seg med noen.

Tenk 20 år frem i tid da du sitter der med dine barn og hører et av barna dine si at de blir mobbet på skolen fordi at deres far eller mor blir kalt knullekongen/dronningen med videoer spredt rundt på nettet. Disse programmet skaper en stygg fremtid for mange deltakere uten at de tenker over det.

Annonser


Kommentarer

  1. xcoder sier:

    Enig med innholdet, men overskrifta er helt på trynet. Hva har organisasjonen NATO med dette å gjøre? Forkortelsen NATO kan ikke benyttes på samme måte som f.eks EU, Skandinavia, Norden etc…(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.