Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kan det være håndbrekket?

lørdag 21. august , 2010 kl. 18:33 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Høres ut som han har glemt å sette på håndbrekket eller noe. Jeg har selv gjort tabben med å ikke dra håndbrekket godt nok opp og uheldigvis glemt å sette den i gir, men i mitt tilfelle var det ingen fare innblandet da parkeringen var på flat mark.

(Faksimile fra VG – Fortsetter under bildet)

Det kan skje og det er meget skummelt. Jeg syns synd på 26-åringen og de barna som var involvert og er selvfølgelig imponert over kontorarbeideren som hoppet uti, selv om han ikke klarte å utføre noe. Det som regel skjer er at folk stiller seg til å glor på. Det er godt vi har noen med heltemot igjen i Norge :)

Håper det går godt med barna og at de kommer seg.

Annonser


Kommentarer

 1. JollyBob sier:

  Joda, håndbrekket kan ha vært årsaken.

  Har selv opplevd at bilen med bikkja bak trillet inn i et banklokale mens jeg var i butikken og handlet. Det skyldtes at håndbremsen på min gamle Citroen CX fungerte vha. skivebremser, og når skivene kjølnet trakk de seg sammen og bremseeffekten fra den triltrukkede håndbremsen forsvant. Og dermed trillet bilen min gjennom en stor glassrute og inn i banklokalet.

 2. Ane sier:

  Off, dette er forferdelig og tragisk.. Tankene mine går til pårørende og ikke minst de 3 små som nå kjemper om livet :(

 3. bable sier:

  Høres mer ut som noen kan ha trampet på gasspedalen istedet for bremsene siden bilen havnet så langt utenfor kaia. En 26åring var klissvåt..sjåføren som kom seg ut?

 4. Jens sier:

  Dette er trist for alle og la oss håpe alle tre klarer seg og overlever denne forferdelig opplevelsen. Det ser ut som redningsmannskapene har gjort en kjempejobb. Det er spesiellet vondt for det burmeiske samfunnet der, det er ikke lenge siden en ung kvinne fra Burma ble drept i Haugesund, og siden det burmeiske samfunnet ikke er så stort, blir det mye for dem i det siste. Jeg tror også at det heller er en sak hvor gasspedalen har blitt forveksla med bremsepedalen.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.