Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Tror ikke det er så alt for farlig likevel

fredag 20. august , 2010 kl. 22:10 i Ukategorisert. 5 kommentarer »

Det er lenge siden jeg sluttet å røyke, men nå tror jeg ikke jeg kan si at jeg har sluttet lengre, for det er ikke så lenge siden jeg røyka. Jeg er en festrøyker og må si at jeg blir ikke fristet av å festrøyke etter å ha lest VG Nett i kveld.

Jeg må si at jeg er litt skremt, men det er jo også godt å ta seg en røyk når man er midt i det sosiale. Er det verdt å offre? Det er jo farlig å drikke alkohol også, men vi drikker jo en gang i blant.

Jeg tror det alt i alt er helt ok å ta en eller 2 røyk en kveld ute når du er ute 1 helg annenhver måned, men oftere tror jeg blir litt verre.

Annonser


Kommentarer

 1. anonym sier:

  Så er spørsmålet om du tror det er greit? eller du egentlig bare ønsker at det er greit?

  Er det verdt å offre? Som ambulansepersonell ser jeg til daglig pasienter med KOLS. Tror dette er den absolutt siste sykdomen jeg ville ha. Mennesker som ikke klarer å gå et parr skritt før de igjen må sette seg og få igjen kreftene. Enkelte er så dårlig at de konstant går med vansker for å puste. Dette er vel blandt de værste følelsene man kan ha, det å ikke få puste tilstrekelig. Disse pasientene vet at det går bare en vei, de kommer til å ha det slik resten av livet.

  Så på spørsmålet om det er det verdt å offre? Tipper mange unge synes det nå, men tviler på at du vil få det svaret av en person med langtkommen KOLS.

 2. Janne sier:

  Tja så spørs det om man tar én eller to røyk, eller én eller to 20pakkninger… For det går det fort med på en kveld på byen, særlig på de plassene med egen uteavdeling, selvom jeg har kutta ut all røyking i det dagligdagse.

 3. røykSuget sier:

  ja, og hvis vi ikke slutter å røyke så kommer faen ikke julenissen til jul heller! Og om alle slutter å røyke så blir det bedre vær også, pluss alt annet som går galt her i verden. dette er tragi komisk!

 4. Ani anti-røykere sier:

  All denne røykfrykten koser jeg meg stort med. jeg røyker ikke selv, men jeg setter stor pris på frihet til egne valg her i verden. Om folk vil røyke, klatre til toppen av Mount Everest, stå på skateboard utfor et skred, eller hoppe i fallskjerm, synes jeg det er fritt valg. Det jeg forakter er all denne ‘moderne’ feigheten. Folk sitter foran tv’en og pc’en sin og synes alt er farlig. Også på andres vegne og man kommer med en pekefinger. Hva skal man beundre sånne folk for? Ingenting desverre. Få dere et liv!

 5. allymay sier:

  Røyker du idag er du etter min mening mindre intelligent…(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.