Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Det er latterlig mye penger for en mann

fredag 20. august , 2010 kl. 07:29 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

600 mill er mye penger. Det er så mye penger at jeg sikkert kunne ha gitt bort ca 550 millioner uten å merke noe til det. Manchester City og andre Engelske, Spanske og Italienske lag er som enorme pengebinger uten egentlig verdi. De har folk som kan å spille fotball ekstra godt i tillegg til at mange av de har et varemerke som kanskje er verdt mye i fht salg, men hva har dette med fotball å gjøre?

Jeg tror mange ville ha ofret disse store salgssummene i bytte mot en mer rendyrket fotball på tv og resten av media. Ikke at jeg syns det er galt, men for å presisere det at fotball har veldig mye penger for tiden, noe som jeg mener ikke hører med der.

Hva om fotball kunne ha vært som fotballkort. Man byttet spillere mot andre spillere. Det hadde vært litt morsomt å prøve det ut :)


Kommentarer

  1. Janne sier:

    Lurer på hva som har gjort at fotball spillere er blitt den dyreste salgsvaren…. Og hvordan man kan få fatt på en av de for å passe på kontoen hans ;)

  2. samantha sier:

    Du kan jo prøve deg med å anlegge Paris Hilton-stilen, Janne. Fotballspillere i England er kjent for å like bimboer.



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.