Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Bare riktig å hjelpe

fredag 20. august , 2010 kl. 07:15 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Helt utrolig! Man ser på bildet å frykter med en gang at dette skal skje med seg selv. Dette er tydeligvis en meget skummel sak. Jeg syns det er bra at det Kinesiske sykehuset stiller opp og hjelper Fei Jianjun (40) med å få fjernet denne enorme saken på nesen.

Man begynner å se litt over alle prikker, kviser eller lignende som er eller dukker opp  i ansiktet når man ser slikt. Ikke er det bare en sykdom, men må jo være en ekstrem psykisk påkjenning å gå med dette.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.